Bli med på en magisk reise gjennom historiefortelling og musikk!

Saulo Olmedo Evans og Marthe Halvorsen er begge musikere med en bred sjangerbakgrunn. De har begge en stor lidenskap for historiefortelling, og en sterk tro på historienes plass i det moderne samfunnet. I løpet av de siste 5 årene har de jobbet med å skape et univers, hvor musikk og historiefortelling kommer sammen i skjønn forening. De har besøkt skoler og barnefestivaler i inn- og utland, og deres inspirerende engasjement når stadig nye publikum.  Marthe og Saulo er for tiden aktuelle med den rykende ferske lydboken "Jakten på den lykkelige rytmen", og forestillingen med samme navn. 

Forestillingen inviterer barn og unge med på en interaktiv reise. Gjennom ulike landskap inspirert av verdens krinkler og kroker, blir vi tatt med på en indre og ytre reise gjennom musikk og historiefortelling. Publikum inviteres med som deltakere når ulike lyder og rytmer skal  utforskes, mens  vi jakter på den aller viktigste rytmen av dem alle; den lykkelige rytmen. Og kanskje er den å finne nærmere en du hadde trodd?  Vet du kanskje hvor den gjemmer seg?

"Jakten på den lykkelige rytmen" er en spennende fortelling om mennesker på søken etter lykke. En universell tematikk speilet gjennom musikk  og farger fra verdens krinkler og kroker. For finnes det egentlig noe alle mennesker har felles? Og hva er det egentlig som gjør oss lykkelige? Bli med inn i historienes og musikkens magiske verden!

KREATIVITET - IMPROVISASJON - KOMMUNIKASJON - LEK - RYTMISK OG MELODISK UTVIKLING - REFLEKSJON - KONSENTRASJON - KREATIV LYTTING

MUSIKK OG HISTORIEFORTELLING

MANGALA GAO

BOKLANSERING

Den illustrerte lydboken "Jakten på den lykkelige rytmen" er nå tilgjengelig på Norsk, Spansk, Fransk og Engelsk.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now