BIOGRAFI

Musikk og historiefortelling har denne evnen til å røre noe i oss. Evnen til å få oss til å stoppe opp et øyeblikk og bare være tilstede. Til å oppleve verden bittelitt annerledes. Om vi bare lærer oss å lytte ....
Saulo Olmedo Evans og Marthe Halvorsen er musikere og historiefortellere med en bred kulturell bakgrunn. De har begge studert ulike musikktradisjoner, fra folkemusikk til Indisk klassisk musikk, og samlet på historier så lenge de har levd. Etter å ha blitt introdusert inn i hostorieforteller-kunstens verden av Ricardo Ruedas (Mexico), har Saulo siden den gang vært under veiledning av blant annet Hamidou Sawadogo (Burkina Faso/Canada). Han har studert musikk på Cuba og i Brazil, og turnert rundt med danse- og perkusjonskompaniet "La salsa descalza".  Marthe har studert Sosialantropologi, og har senere jobbet som musiker og låtskriver, og spilt konserter i Norge og Canada. I 2015 debuterte hun på hjemmebane og spilte blant annet på festivaler som "Nordland Musikkfestuke" og på SALT arts and music. Hun har nettopp sluppet sin første ofisielle singel "Potential".
Marthe  og Saulo har jobbet sammen i 5 år, og vært en del av ulike musikalske prosjekter i Norge, Canada og Latin - Amerika. De er for tiden aktuelle med prosjektet "Mangala Gao - Musikk og historiefortelling", og ga i 2016 ut sin første lydbok "Jakten på den lykkelige rytmen (utgitt på 4 forskjellige språk).
Marthe og Saulo jobber for tiden opp mot skoler  og barnefestivaler, og håper å kunne besøke flere skoler rundt omkring i Norge, med den interaktive forestillingen: "Jakten på den lykkelige rytmen". 
Med et ønske om å ta vare på historiefortellingens plass i dagens samfunn, ønsker de å etablere en plattform som kan inspirere til kreativitet, vekst og refleksjon. Her brukes musikk, lek og historier i skjønn forening, og vi tas med på en indre og ytre riese gjennom tid og rom. "Jakten på den lykkelige rytmen" er en spennende fortelling om mennesker på søken etter lykke. En universell tematikk speilet gjennom musikk  og farger fra verdens krinkler og kroker. For finnes det egentlig noe alle mennesker har felles? Og hva er det egentlig som gjør oss lykkelige? Bli med inn i historienes og musikkens magiske verden!.
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now